joi, 1 iulie 2010

Download-utile pentru Y! Messenger

DOWNLOAD-URI UTILE PENTRU Y! MESSENGER

bullet.gif Download Multi Messenger pentru 8 si 9 Pentru Yahoo Messenger 10. Acest program va permite sa deschideti mai multe sesiuni de Yahoo Messenger simultan. Daca aveti mai multe id-uri puteti intra pe toate in acelasi timp.

divider01.GIF

bullet.gif Plugin-uri. Aici veti gasi toate plugin-urile pentru y!messenger care exista la ora actuala, structurate pe doua parti:

- Plug-inuri de conversatie
- Plug-inuri utile

divider01.GIF

bullet.gif YAmp este un program care arata la status ce muzica asculti in Winamp, fiind usor de folosit.

divider01.GIF

bullet.gif Yahoo! Friend este un plugin pentru Yahoo Messenger. Va permite sa folositi in chat multe emoticons si windows effects. Emoticonurile consta in trimiterea repetata a lor sub diverse forme, sau impreuna cu diferite desene. De asemenea se pot face cu ajutorul lui diverse desene din litere si semne de punctuatie: flori, ursuleti, copaci, ingerasi, un om vomitand, zane, iepurasi, cerculete etc.

Dupa instalare veti vedea un trandafir rosu in dreapta barei de start; reporniti messengerul si in momentul in care deschideti o fereastra de conversatie veti observa un buton sub poza voastra. Dati click pe el si alegeti efectul care va place. Nu este nevoie ca persoana caruia ii trimiti desenele sa aiba instalat si ea programul fiindca se foloseste de emoticonurile din messenger si de caractere pe care le dispune in diverse forme.

divider01.GIF

bullet.gif Yahoo Archive Reader permite utilizatorilor sa citeasca arhiva de pe mess de la toate id-urile care au intrat pe mess de pe calculatorul lor. Nu trebuie sa se logheze.

Il downloadezi in calculator, nu trebuie sa il instalezi nu nimic, doar dai dublu click pe el, si cand se deschide o sa apara id-urile care au vorbit de pe calculatorul tau (daca messenger-ul este instalat in C, acolo unde se instaleaza el de obicei si nu in alta parte). In dreptul id-urilor apare un + pe care trebuie sa dai click ca sa apara mai multe optiuni la id-urile respective, de acolo selectezi Messages dand click tot pe semnul + din stanga lui, o sa apara id-urile cu care a vorbit respectivul, apesi pe + din dreptul id-ului cu care vrei sa vezi conversatiile, si bineinteles apar conversatiile structurate pe date din care selectezi pur si simplu pe cea pe care vrei sa o vezi sau sa o salvezi, asa cum s-a vorbit, cu culorile si stilul ala sau ca simplu text. Nu trebuie sa bagi nicio parola ca sa conversatiile id-urilor care au vorbit de la tine de la calculator, insa le poti vedea numai daca acele id-uri si-au bifat save all my messages din archive, adica le poti vedea doar arhiva lor fara sa trebuiasca sa le stii parola. Ca sa vezi ce face la calculator iti iei un revealer keylogger free edition.

divider01.GIF

bullet.gif Deny-A-Buddy 3 (DaB3) este un program cu o interfata prietenoasa si usor de folosit care iti permite sa te stergi de la altii din lista. Nu te vei sterge de la respectivul din lista atunci cand in bara de jos va aparea “TIME OUT”.. va trebui sa dai din nou “Action“.

divider01.GIF

bullet.gif Program cu care puteti sterge sau edita statusurile vechi pe care nu le mai folositi, adica acele statusuri din lista care nu va mai trebuie si ocupa spatiul degeaba.

divider01.GIF

bullet.gif YTK Lite este un program care adauga mai multe optiuni Messenger-ului astfel incat sa va fie mai usor sa chat-uiti fara sa fiti deranjati.

divider01.GIF

bullet.gif Yahoo! Messenger Tweaker este un program foarte folositor care va permite sa deschideti mai multe sesiuni, sa blocati reclamele, sa redenumiti bara de titlu – adica in loc de Messenger sa scrieti acolo ce va taie capul, sa schimbati animatia de la logare cu o alta, sa stergeti statusurile si sa salvati avatarul unui contact din lista.

De asemenea acesta are o optiune utila – adica una de ajutor in cazul in care se intampla sa nu vedeti nimic din ce scrieti in fereastra de conversatie de pe messenger si nici ce scrie celalalt. Doar bifati optiunea aceea de ajutor si redeschideti mess-ul si gata! problema rezolvata.

divider01.GIF

bullet.gif Yahoo Messenger Hider este o aplicatie special creata pentru a ascunde conversatiile tale private, mai ales de ochii sefului. Ascunde orice urma a Messenger-ului putand fi vazut doar la o apasarea tastelor F11 sau F12.

divider01.GIF

bullet.gif Status Restorer este un program care tine minte statusul pe care l-ai avut intr-o sesiune anterioara de chat si il pune cand te loghezi din nou. Este util in cazul in care ai la status “la magazin brb” si intre timp messenger-ul iese si intra din nou stergandu-ti statusul.. programul asta il pune la loc automat. Iar la fel daca esti “invisible” si pica internetul, cand va reveni vei fi tot pe invizibil, nu online.

divider01.GIF

bullet.gif Fake Status Maker este un programel care nu trebuie instalat, si care pune la statusul de messenger chestii precum fake idle, headphones, si altele.

divider01.GIF

bullet.gif Program care va permite sa puneti la status caractere speciale de tip ASCII, adica simboluri din-alea in toate felurile pe langa statusul vostru.

divider01.GIF

bullet.gif Sunetele vechi de la Yahoo Messenger le puteti downloada de aici.


Multumim celor de la welcome.haipa.ro/ pentru flexibilitatea si indulcenta lor de a ne lasa sa le folosim publicarile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu